Home  
  Events Calendar  
  Benefit events  
  News  
  Photo Album  
  Video  
  Classes  
  Mailing list  
  Directory  
  Immigration info  
  About us  
  Contact Us  
  Media  
  Travel  
  My Visit  
 
 
bcen
 
 
 
 
 
 
 

     
  

Деси  Добрева отново развълнува Ню Йорк! 

7 Ноември, 2009 Поли Христова

В събота на 7ми ноември в Ню Йорк се състоя първия концерт от турнето на Деси Добрева «Пътешествие до България». «The Renaisssance of Astoria» - една от най-реномираните зали в Ню Йорк, имаше честта да бъде домакин на невероятното събитие.

Мисията за горещо парти беше изпълнена – дансинга препълнен. Почитатели на Деси бяха пропътували часове, за да присъстват на концерта, идвайки от места като Питсбърг, Бостън, Кънектикът и Джърси.

Събитието бе уваженo и от дипломатическо присъствие. Организаторът на концерта в Ню Йoрк – музикалният продуцент Ради Георгиев, се беше погрижил за отличната oбстановка, аудио и визуaлните ефекти, както и за пълното удобство на гостите. Както винаги, Деси удържа на обещанието си за пълен купон, като подлуди публиката с денс обработки на песни като «Нaзад, назад, моме Калино», «Лудо Млaдо», «Йoвано, Йованке», «Изгряла е месечинка» и други. Хоротo не спря и през нощта, Деси се включи пеейки и публиката онемя. Освен с избухващи денс ритми и чувствени изпълнения, певицата смая публиката и с тоалетите, специално ушити за нея от модна къща «AGGATA».

Русият ангел ще покори градовете Чикаго, Сан Диего, Лос Анжелес, Денвър, Питсбърг, Сан Франциско, Сейнт Луис, Далас, Бостън, Отава, Монреал, Орландо и Форт Ловърдейл. Българската общественост очаква с нетърпение Деси Добрева.

Фотограф Станислава Георгиева
www.stanislavageorgieva.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОВЕЧЕ ЗА ТУРНЕТО: WWW.BGCENTER.ORG

David Flashenberg

Vasil Nenkov

energize

thrive market madara

emona